Wie zijn wij ?

Bowlsvereniging “De Hangmat” heeft tot doel de BOWLS sport te bevorderen en haar leden in staat te stellen deze sport te beoefenen op basis van zowel gezellig sporten als in competitieverband. Een keer per week komen wij op donderdagmiddag in Theothorne in Dieren bij elkaar voor het beleven van zowel een sportieve als gezellige middag.

De eerste jaren van ons bestaan, in de jaren negentig, speelden wij in de sporthal in Rheden. Maar door de snelle groei van het aantal leden werd deze hal echter al snel te klein en verhuisden wij naar sporthal Theothorne in Dieren, waar we beschikken over een grote ruimte die geschikt is om met een grote groep leden tegelijkertijd te kunnen spelen.

De vereniging dankt haar naam ‘De Hangmat” aan het in de nabije omgeving van Rheden gelegen natuurgebied, dat de vorm heeft van een hangmat. 

De vereniging biedt de mogelijkheid het bowlsspel te leren onder begeleiding van ervaren bowlsspelers of speelsters. Voor beginnelingen heeft de club eigen bowls ter beschikking die voor een klein bedrag te huren zijn. 

Speellocatie en speeltijden

Sporthal Theothorne, Callunaplein 81 in Dieren
Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur
Gesloten tijdens zomervakantie

Samenstelling Bestuur

Voorzitter : Hans Herweijer (06-21818916)

Secretaris : Ton Jansen (0313-427859) (torieja@kpnplanet.nl)

Penningmeester: Jan Houwen (0313-619493)

Wedstrijdsecretaris en aanspreekpunt Harry van der Werftoernooi

Carola Sanders (0313-416253) (a.sanders8@upcmail.nl)

Naar boven